ilkkatalarmo

Vaihtokauppa: RVL valvomaan vastaanottokeskuksia, ja poliisit rajalle

Ajattelen, kun poliisi on ollut aika rehelllinen suomalaisille näistä Ruotsin lähettämien laittomien siirtolaisten aiheuttamista ongelmista ja rikoksista, ja toisaalta rajavartiolaitos on todistanut sen tehottomuuden, laiminlyönnin, ja/tai haluttomuuden hoitaa sille kuuluvat tehtävät, että yksivaihtokauppa olisi ajankohtainen. Eli, määrätään rajavartiolaitos valvomaan vastaanottokeskuksia.

Siellä nämä vihreisiin paitoihin pukeutuneet miehet voivat nauttia heidän laiminlyöntien säsadosta, ja päästä käytännössä kokemaan seurauksia omasta tehottumuudestaan. Mutta eivätköhän he pian opi vastaanottokeskuksissa viuhtomaan heidän kumileimasimiaan tehokkaasti puolustautuessaan nyrkkejä ja mahdollisesti puukkoja vastaan.

Sitten poliisit, jos lähetetään valvomaan länsirajaamme, varmaan saisimme vaihteeksi asianmukaista rajavalvontaa.

En usko, että kumpikaan instanssi vastustaisi tätä ehdotusta. Toisaalta RVL:n kavereiden olisi pakko nousta tuoleista, ja jo pelkkä ajatus tästä varmaan tuntuisi heistä aika vastenmieliseltä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kuolimonpaimensaaresta kuva
Arto Bäcklund

En ole saanut vastausta kysymykseen, miksi ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja Suomeen turvallisista maista tulevat, mm. INTIALAISET, PAKISTANILAISET ja BANGLADESHILAISET otetaan vastaan. Vastaanotetetuilta viesti kulkee takakaisin ja lisää muuttoa.

Rajavartiolaitoksen rooli tässä on vähintäänkin kummallinen. Onko jopa lakien ja asetusten vastainen? Ei voi olla niin, että Brysselin "ohjeet" menevät yli lakiemme ja asetustemme. Vai onko RVL alkanut tekemään itseään tarpeettomaksi? Laitoksen julkisuuskuva on hämärtymässä ja se on osin muuttumassa naurunalaiseksi.

Toimiessani aiemmin RVL:n upseerin virassa, matkustusasiakirjattomat lähes poikkeuksetta käännytettiin.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Se on se kummallinen taikasana Asylum, jonka voi vapaasti kääntää mielisairaalaksi ja joka ylittää kaikki lait, asetukset ja jopa myös direktiivit.

Ihmeellistä, ettei lakeja tarvitse noudattaa, kun jokin mystinen kansainvälinen sopimus menneiltä ajoilta ohittaa kansalliset lait tyystin.

Toimituksen poiminnat