ilkkatalarmo

Eikö Ruotsia vastaan ole tehty yhtään mitään!?

Käsitellään nyt yhtä tärkeä syypäätä tähän Suomen kansalliseen hätään, eli Ruotsia.
Ruotsi on alkanut joskus elokuussa lähettää laittomia siirtolaisia junalla maamme länsirajalle. Näin he tekivät muun muassa ohjaamalla heidät Suomeen, ja tarjoamalla heille ilmaisia junalippuja rajallemme. Päivittäin siitä asti on tullut noin 50-200 joka päivä, ja heitä lähetetään edelleen minun tätä kirjoitessani.

Me kaikki tiedetään, mitä ongelmia nämä tulijat ovat tuoneet, ja tuovat mukanaan ja mitä tästä seuraa kansallemme ja maallemme. Rikollisuus, verovarojen köyhtyminen, taudit esimerkiksi tuberkuloosin paluu, terroriuhkan kasvanut riski, ja paljon muutakin.

Lähettämällä näitä laittomia siirtolaisia maahamme, Ruotsi on mielestäni tehnyt vihollisen teon.

Kyselen edelleen, onko Ruotsista vaadittu minkäänlaista selitystä tähän tekoon? Onko heidän suurlähettiläälleen lähetetty noottia? Onko presidentti Niinistö kutsunut heidän suurlähettilästään antamaan selitystä? Onko mihinkään vastatoimiin ryhdytty, esimerkiksi talouspakotteisiin tai varoitusten antamiseen?

Onko presidentti Niinistö, ulkoministeri Soini, puolustusministeri Niinistö, tai sisäministeri Orpo, tai kuka muu tahansa hallituksessa tai eduskunnassa oleva edes vaatinut sitä, että he välittömästi lopettaisivat näiden laittomien siirtolaisten lähettämisen tänne?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän POOL kuva
Olli Porra

Vuosisatainen alistumisen perinteemme jatkuu ihan niin kuin kielipolitiikassakin.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Minkälaisia talouspakotteita ehdotat? Pitäisikö Ruotsin laittaa Saksa ja Tanska omalle pakotelistalleen jne?

Käyttäjän Lokari kuva
Pekka Pihlanto

Aiheellinen kysymys.

Ks. blogini: Ruotsin sisäministeri puhuu harkitsemattomasti
25.9.2015:

http://lokari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203394-ruot...

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Miksi valehtelet? Ruotsi ei ole lähettänyt yhtäkään paperitnta siirtolaista tänne? Päinvastoin Ruotsi on ottanut vastaan kuusinkertainen määrä turvapaikanhakijoita.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Ruotsi on itse markkinoinut itseään maahanmuuttajille, ja pyytänyt tulemaan, Suomi ei.

Jukka Mäkinen

Juu, Bodil on ehdottomasti oikeassa, ne turvapaikanhakijat putoaa selvästi pilvistä. Säiden kylmetessä huomaa kun lämpimästä Irakista tulleet sadepilvet ovat muuttuneet vuoristoisesta ja kylmästä Afganistanista tulleisiin räntä ja lumisadepilviin. Ruotsilla ei ehdottomasti ole asian kanssa mitään tekemistä. Siitä ne vaan liihottelivat Suomen yli ja länsirajan kohdalla antoivat sataa itsensä tyhjiksi. Suoraan tornionjoen sillalle. Porvoosta se Ruuneperikin tuli, ja taas leviää järjen valo pimeään Ugrilaan.

Toimituksen poiminnat