ilkkatalarmo

Ilkan uutispalvelu 3

Puukkojihad
ISISin sotureilla on taipumus toteuttaa jihadinsa puukoilla, maailmanlaajuisesti.
http://pamelageller.com/2015/11/tourists-hacked-with-knives-in-gory-attack-at-popular-holiday-destination-in-moderate-morocco.html/

Kuten muistetaan, syyskuusa oli Hennalan vastaanottokeskuksen läheisellä kirpputorilla nähty uusia maahantulijoita ostamassa itselleen puukkoja. Puukkojihadismi ei välttämättä edellytä puukon käyttöä. Kuten linkitetyssä jutussa lukee, tavallisia leipäveitsiäkin on käytetty.


Poliisia nyt uhkailut vastaanottokeskuksissa
Poliisilta on tullut uusia huolestuttavia tietoja.
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195008772875/artikkeli/ammattijarjesto+huolissaan+poliisipartio+piiritettiin+vastaanottokeskuksessa.html

Vastaanottokeskuksissa poliiseihin ei vältämättä voida turvautua, koska laittoman siirtolaisinvaasion aiheuttaman huomattavasti lisääntyneen työkuorman, sekä miehistöpulan vuoksi ovat joutuneet itse piiritetyksi ja joutuneet tappelemaan itsensä pois uhkaavasta tilanteesta. Minä olisin toivonut, että Petteri Orpo, Timo Soini, tai Paavo Arhinmäki olisi joutuneet piiritetyiksi tällä tavalla siellä vastaanottokeskusessa.


Vakava varoitus poliisin ammattijohdolta
Kenttäpoliisin ammattijohdolta on lisäksi tullut poikkeuksellisen yksiselitteinen huolestuttava varoitus laittoman siirtolaisinvaasiotilanteen kehityksestä kansallisen turvallisuustilanteemme heikkenemisestä.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/146487-avautuminen-poliisista-pelkaan-pahoin-etta-kohta-suomen-kaduille-tulee-sotilaita

Katson, että tämä lausunto on poikkeuksellinen, muun muassa siksi, että luulisi, että tällainen tieto olisi jo mennyt maamme johdolle perille kulissien takana. On ainakin selvää, että Suomen poliisi on edelleen Suomen kansan puolella. Vaikka tämä lohduttaa,niin heidän varoituksensa ei. voin vaan kuvitella, minkälainen turhautuneisuus jyllää rajavartiolaitoksen riveissä.


TÄMÄ ON SPR
Kempeleessä paikallinen SPR:n johtaja kertoo hänen näkemyksensä, omien sanojensa mukaan, kuinka asiat tässä yhteiskunnassa pelaa. Tiedotustilaisuuden emäntänä toimi SDP:n oma Jutta Urpilainen, jonka tapaan olla kosketuksissa kansalaisiin pääsemme tällä videolla tutustumaan.
https://

Kun tätä videota katsoo, kehotan katsojaa pitämään mielessä seuraavat kysymykset.
    Kuinka paljon tämä SPR:n päälikkö panostaa hädänalaisten ihmisten auttamiseen verrattuna kansallisen hädän hyväksikäyttämiseen joidenkin taloudelliseksi hyödyksi?
    Miten nämä tiedottajat suhtautuvat suomalaisten asiallisiin huoliin?
    Miten panostetaan rahaan ja yksittäisten järjestöjen voittomahdollisuuksiin, verrattuna vaikutuksiin kansallisiin verovaroihin ja turvallisuusuhkiin?
    Ajavatko nämä tiedottajat maamme etua?
    Kuinka moniin paikallisten asukkaiden kysymyksiin vastattiin?
Varsinkin toi varttuneempi nainen, se joka sanoo olevansa vapaa-ajattelija, olisi luullut elämänsä aikana saaneen ainakin vähän viisautta ja avarakatseisuutta. Hänen koko höpötyksensä ikärakenteesta ei ole muuta kuin väestörakenteen pyramydihuijausta meidän arvokkaiden nuorten kansalaisten kustannuksella. Ikäänkuin laittomat siirtolaiset eivät myös ikääntyisi. Oikea ratkaisu olisi keksiä keinoja lisätä suomalaisten syntyvyyttä ja tasapainottaa oma taloudellinen tilanteemme. Ja kun hän vihjailee, että meillä suomalaisilla olisi muka puutteellinen geeniperimä, rohkenen veikata, että rouva omistaa RKP:n jäsenkirjan.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Eero Mattila

Joo, on tämä kyllä käsittämätöntä. Päivi Nerg ja Orpo kuvittelevat, että riittää kun petipaikkoja. Tätä rulettia pyörittämään pitäisi saada ammatti-ihminen, jolla on kokemusta väkijoukkojen ohjaamisesta. Yhteiskuntatieteiden osaaminen ei paljoa puukkohippasilla auta. Ihan ekaksi nolla toleranssi teräaseille ja karkoitus jos kiellettyjä välineitä löytyy.

Toimituksen poiminnat