ilkkatalarmo

Sensurointi, vierasuskonnollinen pakolaistulva, nykymeno


Avasin tilin tähän Uusisuomeen pari päivää sitten, koska eräässä hyvässä ja osuvassa kolumnissa esiintullutta tietoa Lahden vastaanottokeskusesta Hennalan kasarmille sai hälytyskellot soimaan, ja halusin kommentoida.  Laitoin tämän jälkeen pari muutakin kommenttia kahteen muuhunkin mielestäni täysin asialliseen kolumniin. Yksi kolumni, Anne Lindellin, ja sitten jonkun toisen, joka ehdotti että kristilliset maahanmuuttajat kuuluisi huomioda nykyisessä siirtoilaistulvassa, sensuroitiin. Tällainen DDR:mäinen teko oli minulle kova pala ja vaikea uskoa, että meidän demokratiassa, jossa pitäisi olla sananvapaus, joku voi tällaista tehdä.

Koska itse uskon vapaaseen demokratiaan ja läpinäkyvyyteen, nyt potuttaa sen verran, että laitan tämän oman sensuroinnin yhteydessä poistetun vastaukseni Anne Lindellin kolumnin omaan ensimmäiseen blogikolumniin.

---------------------

Useissa vastauksista taas ilmenee sokeutta tosiasioista ja ilmiömäistä ylimielisyyttä. Alan epäillä, että tämä sokeus on tahallista.

Näille vastaajille eivät tosiasiat näytä merkitsevän yhtään mitään, vaikka ne väännettäisiin heille rautalangasta. Ehkä heidän kylänsä poliisiasemalle ei ole vielä tunkeutunut ja riehunut näitä tulijoita. Ehkä heidän kotiovelleen ei ole vielä tullut koputtamaan miesporukoita vaatimaan rahaa ja tupakkaa. Ja kun joka päivä tulee satoja lisää, tämähän on vasta alkusoittoa. Kun tulijat saavat sen käsityksen, että maan kansa ja lainvalvojat ovat tehottomia, se väistämättää herättää heissä halveksuntaa. Viime tietojen mukaan heitä lähetetään tänne Ruotsista satoja lisää joka päivä! Nämä häiriötapaukset ovat vasta alkusoittoa.  Pitääkö jotakin näille asian vähättelijöille henkilökohtaisesti tapahtua, ennen voivat hyväksyä realiteetit?

Onkohan sosiaalinen media kenties aiheuttanut lahkolaismaista ajattelua, jolloin nämä, jotka eivät näe nenäänsä pitemmälle, ovat sortuneet jonkinlaiseen sopulimaiseen massapsykoosiin? Mietin, miten jotkut voivat olla niin totaalisesti irtaantuneet kaikesta käytännön ja konkretian tasosta. Meillä ei Suomessa ole varaa sellaiseen aatekuplaan, jota nämä vähättelijät näköjään kaikin keinoin ajavat ja puolustavat.


Niihin kasarmeihin, joihin ennen sijoitettiin maatamme puolustavia sotilaita, nyt majoitetaan nuoria 18-30 ikäisiä miehiä, joista suurimman osan uskonto sattuu olemaan islam ja joiden joukossa ISISin mukaan saattaa olla joitain heidän sotureitaan. Tämä on irvokasta. Ja ISISin mahdollisista sotureista puhuen, riittääköhän lainvalvojien resurssit heidän jatkuvaan valvomiseensa? Sekin kertoo jotain, että päätös tästä sijoituksesta tehtiin salassa ja yllättäen. Herää kysymys, ketkä näennäiset kaupunginvaltuutetut tai muut tahot olivat päätöksen takana? Miten selittävät toimintansa itselleen ja tuleville sukupolville? Nykyinen kaupunginjohto tai muut asiaan vaikuttaneet tahot eivät näköjään välitä yhtään kansasta, heidän hyvinvoinnistaan ja huolistaan. Saisivat hävetä!

Yle uutisoi, että Lahteen oli tuotu lapsiperheitä, vaikka kuvat tapahtumasta todistavat, että ylivoimainen enemmistö tulijoista olikin em. miehiä. Siis kansalaisten rahoittama tiedotuspalvelu valehtelee kansalle pain naamaa.

Jne. jne.

Mitä maallemme on oikein tapahtumassa? Onkohan johdolle ja osalle kansalaisistamme todellakin iskenyt jonkinlainen massapsykoosi? Tai onko sokeus harkittua ja tahallista? Enpä nyt oikein tiedä, mitä ajatella.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Kasarmi on nimenomaan rakennettu nuorien miesten majoittamiseksi. Käytöstä poistettu kasarmi sopii erinomaisesti vastaanottokeskukseksi. Hyvät patjatkin olivat valmiina kerrossängyissä.
Minäkin ihmettelin mitä varten Annen juttu oli poistettu kun ihan samoja väitteitä on täällä jo kuukauden veivattu päivittäin.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Eikö DDR:mäistä olisi nimenomaan laitta Suomen rajat kiinni? Neuvostoliitossa ei ollut pakolaisia, eikä sieltä lähdetty pakoon.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Omasta puolestani toivotan sinut tervetulleeksi keskusteluun, ehkä toivoen vähemmän avoimia tiettyyn ryhmään kohdistuvia kannanottoja. Elämme varsin vaikeita aikoja, tunteet kuumenevat. Silloin tulee sanottua,itsellenäkin. Tästä nyt pitäisi kuitenkin rimpuilla eteenpäin, järjellisen dialogin säilyttäen.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Luulin tarkoitit ylimielisillä niitä pakolaisia joille ei kelpaa vastaanottokeskusten ruoka ja lahjotetut vaatteett vaan sen sijaan mankuvat töitä ja omakotitaloja.

Toimituksen poiminnat